Think! DressedThink dames schoen aida zwart Think dames booty bordo Think dames laarsje

think dames laarsje think dames laarsje Think dames pump

Think dames pump

Think! CasualThink dames bootie denk bruin Think dames booty zwartThink! voor authentieke vrouwen en mannenWist je dat Think! uit Oostenrijk komt? De Think! najaars- en wintercollectie 2017/8 wordt op milieuvriendelijke en verantwoorde wijze gemaakt in Oostenrijk. Think! combineert loopcomfort met een moderne uitstraling voor elke gelegenheid. Er is altijd een bijzondere touch aan de schoenen en de materiaalkeuze is kleurrijk en bijzonder te noemen. Veel “luide” combinaties in meerdere kleuren en leersoorten, waarmee u vele combinaties kunt maken. De wijd vallende rokken en broeken van het winterseizoen van 2017/8 passen hier perfect bij.

Wist je dat Think! staat voor ecologisch? Think! gebruikt voor de productie van schoenen uitsluitend leder dat geverfd is met plantaardige kleurstoffen. Think! biedt ook natuurlijk gelooid leder welke gegarandeerd chroomarm is. De schoenen zijn voorzien van een verwisselbaar anatomisch voetbed en goed geschikt voor uw eigen steunzool. De schoenencollectie bestaat uit elegante kuitlaarsjes, knielaarzen met verstelbare kuitwijdte, sneakers, veterschoenen, veterbooties als dan niet met ritsje, bandschoenen voor dames. Ook aan de heren wordt aandacht besteed met bijzonder belijning van de veter-booties en schoenen.

  • Eigenschappen:
  • Ecologisch
  • Uitneembaar voetbed
  • Internationale allure
  • Modieus
  • Verleidelijk

Informatie: Kom eens langs aan de Splinterlaan 158 te Leiderdorp. Gemakkelijk bereikbaar vanuit Alphen aan de Rijn, Leiden, Teylingen, Noordwijk, Oegstgeest, Wassenaar, Voorschoten en Zoetermeer. Kijk ook eens op:


Think!