Nieuwe collectie Meindl damesBeterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel

Nieuwe collectie Meindl herenBeterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Meindl heren schoenen collectie voorjaar winter 2018Meindl dames schoenen collectie voorjaar winter 2018Meindl schoenen collectie 2018Meindl Surround schoenen bij de beterlopenwinkel


Maat 3.5 t/m 9


Maat 6 t/m 12   Maat 3.5 t/m 9


Maat 3.5 t/m 9   Maat 6 t/m 12


Droge aangenaam voelende voeten door Meindl Surround. Deze wandelschoenen hebben als noviteit een open zool. U voert het transpiratie vocht via de goretex schacht en de loopzool af. Warme transpirende voeten behoren tot het verleden .

Meindl casual sneakers
Maat 6 t/m 12   Maat 3.5 t/m 9Maat 3.5 t/m 9   Maat 3.5 t/m 9Meindl Identity bij de Beterlopenwinkel
Maat 6 t/m 12   Maat 3.5 t/m 12


Maat 3.5 t/m 12

Meindl speelt bij de Identity wandelschoenen reeks in op de trend dat we graag de herkomst van onze producten kennen. In de Identity schoen zit in de tong een nummer. Voer dat in op de Meindl Identity website en u ziet in Google maps de boerderij waar de koe is opgegroeid. De specifieke kleur en uitstraling van het leer ontstaat later bij leerlooierij Heinen. De identity schoen is een comfortabele wandelschoen voor dagelijks gebruik


Meindl wandel- en bergschoenen bij de Beterlopenwinkel
Maat 3.5 t/m 10   Maat 6 t/m 12


Maat 3.5 t/m 10   Maat 3.5 t/m 15

Meindl heeft enkele belangrijke prijzen in Duitsland gewonnen met de Meindl Vakkuum bergschoenen. Wie harde stugge wandelschoenen gewend is zal hier even raar van op kijken. Met het Meindl MFS Vakuum systeen ofwel memory foam system sluit de schoen als een handschoen om uw voeten. De warmte van uw voet zorgt ervoor dat de schoen precies om uw voeten aansluit en bijzonder veel steun geeft in de enkelvork. De Meindl vakuum zijn er in smal, medium en breed.Maat 7.5 t/m 14   Maat 3.5 t/m 8


Maat 3.5 t/m 9   Maat 3.5 t/m 7.5


Maat 8 t/m 11   Maat 6 t/m 11


Maat 6 t/m 11   Maat 8 t/m 12


Maat 3.5 t/tm 8   Maat 4 t/m 7.5


Maat 6 t/m 12   Maat 7 t/m 11Meindl B schoenen bij de Beterlopenwinkel
Maat 3.5 t/m 10   Maat 6 t/m 15


Maat 3.5 t/m 8   Maat 6 t/m 12

De bergwandelschoen bij uitstek. Bruikbaar zolang er nog sprake is van een pad ,ook al bestaat het uit keien of is het steil. De B-schoen is in alle opzichten steviger uitgevoerd dan de A/B schoen en leent zich voor het forsere wandelwerk. Maar is tevens ideaal bij voorvoet en hielklachten, de stijve zool zorgt voor een afwikkeling die de voorvoet en pezen ontlasten. Ook de B schoen is er met het MFS Vakkuum systeem.


Meindl comfort bij de Beterlopenwinkel

Maat 6 t/m 12   Maat 6 t/m 12


Maat 7 t/m 11

Naast de wandelschoenen van Meindl vindt u in de beterlopenwinkels ook uw alledaagse schoenen, gewoon een paar om de boodschappen meet te doen of een blokje om te gaan. De Meindl Treviso en Borkum zijn schoenen die volop stevigeheid en comfort bieden. Plaats geven aan uw steunzool en door de brede hak u volop stabiliteit geven. Hier kunt u de hele dag mee vooruMet wandelschoenen van Meindl bereik je de top!Beterlopenwinkel in Leiderdorp is een premium Meindl wandelschoenen en sneakers dealer. Van bergbeklimmers tot wandelaars en van globetrotters tot de echte avonturiers: met Meindl schoenen bereik je de top! Bekijk het assortiment aan Meindl schoenen en sneakers in de webshop van Beterlopenwinkel of kom langs in onze winkel.

Hoe het allemaal begon voor MeindlIn het jaar 1683 startte het familiebedrijf Meindl. Het gebeurde in het stadje Kirchanschöring, waar Petrus Meindl aan de slag ging als zelfstandig schoenmaker. Inmiddels is de elfde generatie aan zet in het bedrijf. Nadat er 750.000 stuks van het model Island Pro werden verkocht, werd Meindl in 2003 in het magazine ‘Panorama voor Hiking boots and mountaineering boots’ bekroond met de nr. 1 status. In 2006 won Meindl meerdere prijzen voor de MFS Vakuum en Light Hiker. Daarnaast sleepten zij ‘Gear of the Year’ awards (‘Outdoor Magazine’) in de wacht voor de modellen Island Pro MFS, Air Revolution 3.1 and Aruba GTX.

Innovatie bij MeindlEen nieuwe innovatie bij Meindl is de nieuwe Identity-schoenenlijn. De “Identity” schoen is voorzien van een identificatienummer waarmee u de oorsprong waar het rund heeft gegraasd, kunt traceren. Tevens is de huid op ecologisch wijze gelooid en dat proces is meer milieuverantwoord. Biologische producten garanderen de hoogste kwaliteit materiaal en de beste levenskwaliteit voor dieren.

Vind de wandelschoenen en sneakers van Meindl die bij uw voeten passenDe Beterlopenwinkel verkoopt schoenen in drie categorieën: A, A/B & B; deze officiële categorieën staan simpelweg voor een opbouw qua terrein en bijbehorende demping. Wandelschoenen van Meindl zorgen voor stabiliteit en de profielzolen voorkomen tevens dat u niet uitglijdt. De Beterlopenwinkel heeft voor 2018 een grote voorjaar- en zomercollectie wandelschoenen met zowel Gore-Tex als lederen binnenvoering. De schoenen met Goretex voeringen zijn 100% waterdicht, waardoor u zonder problemen kunt lopen tijdens nat weer of door grasland (weiden) die nat zijn van de dauw terwijl uw voeten lekker warm worden gehouden.

Bestel uw Meindl schoenen in de webshop of kom langsDe Beterlopenwinkel in Leiderdorp is een vooruitstrevend Meindl verkooppunt waar het personeel u op een adequate manier helpt. Wij weten dat een schoen aangemeten op úw wensen en voetproblematiek, teleurstelling en ongemak voorkomt. De Beterlopenwinkel luistert naar uw wensen, welke wordt gecombineerd met een meting en een digitale voetscan. Op basis hiervan kom je uit bij de schoen die het meest voor je geschikt is. Pijnklachten tijdens of na uw wandeling behoren tot het verleden na een bezoek aan de Beterlopenwinkel. Wij ontmoeten je graag in de winkel. Heb je onlangs Meindl schoenen en/of sneakers gepast en wil je deze bestellen? Neem dan eens een kijkje in de de Meindl webshop. Alle bestellingen worden gratis bij je thuis bezorgd. Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 071-5422765.

kijkje in Alle bestellingen worden gratis bij u thuis bezorgd. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer