Nieuwe collectie MBT damesBeterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel

Nieuwe collectie MBT herenBeterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel Beterlopenwinkel

MBT heren schoenen collectie voorjaar 2018MBT dames schoenen collectie voorjaar 2018MBT schoenen collectie 2018Beterlopenwinkel Leiderdorp is uw premium MBT dealer voor Leiden!Dames MBT schoenen

Heren MBT schoenenMBT train je je weer fit!


Bij de Beterlopenwinkel vind je een ruim assortiment aan MBT schoenen en sneakers. Masai Barefoot Technology is ontwikkeld in Zwitserland en bootst het lopen op een natuurlijke, oneffen ondergrond na. Aan de biomechanische functie van MBT worden positieve effecten op het bewegingsapparaat toegeschreven. MBT is de meest unieke schoen ter wereld, speciaal ontwikkeld om het lichaam te activeren tijdens het staan en lopen. Bekijk snel het assortiment aan MBT schoenen en sneakers online of in een van onze winkels.

MBT schoenen en sneakers met gepatenteerde zoolconstructieIn 1996 ontdekte MBT dat het verband tussen instabiliteit en beweging gebruikt kan worden bij het ontwerpen van schoeisel. MBT schoenen zijn speciaal gemaakt voor uw lichaam en kunnen u helpen om dagelijks meer te bewegen. De gepatenteerde Masai Sensor en Balance Point creëren instabiliteit waardoor het lichaam instinctief naar balans zoekt. Dit kan bijdragen aan het activeren van de spieren, het verminderen van lage rugpijn en kan houding en balans verbeteren. Het geheim van MBT schuilt in de gepatenteerde zoolconstructie. Deze zool is opgebouwd uit een aantal onderdelen. Allereerst de zogenaamde Masai sensor, oftewel de zachte achterkant onder de hiel, welke zorgt voor een comfortabele zachte landing op de ondergrond. De zool daarboven is rond van vorm en juist de overgang van de zachte hielsensor naar de harde zool zorgt er voor dat uw voeten zich perfect kunnen afwikkelen.

MBT helpt bij rugklachten, hielspoor en houdingsklachtenMBT schoenen en sneakers bootsen een natuurlijke manier van lopen na; een zachte landing gevolgd door een juiste afrolbeweging van de voet. MBT zorgt er tevens voor dat het lichaam continue aan het balanceren is, oftewel actief op zoek is naar een juiste rechte houding van het lichaam. Er kan dus niet meer met een kromme rug of in een passieve houding gestaan worden. Dit heeft uiteraard een positieve werking op bijvoorbeeld rugklachten, houdingsklachten en hielspoor. Door het balanceren worden spieren sterker. met name rondom de gewrichten zorgen sterkere spieren voor meer ontlasting. De ronde zool biedt ook soelaas bij een morton’s neuroom of versleten middenvoetsbotjes, omdat er geen druk meer is van de harde bodem.

Voor iedereen geschikt MBT schoenen, sneakers en/of sandalenWij hebben de schoenen en sneakers van MBT in drie groepen verdeeld zodat u eenvoudig een keuze kunt maken welke schoenen nu precies bij uw lichaam en levensstijl passen.

  • Groep 1 : het lichaamsbewuste type. Voornamelijk mensen die gezond bezig zijn met hun lichaam en comfortabel willen lopen. Vooral mensen met bewegingsvolle beroepen zoals arts, horecamedewerker, treinconducteur, kapper etc. dragen steeds vaker schoenen van het merk MBT.
  • Groep 2 : (top)sporters. Als aanvulling op training en herstel worden vaak schoenen van MBT gedragen. De schoenen zorgen voor een continue versteviging van de spieren en de aansturing vanuit de hersenen wordt hierdoor verbeterd. Aangezien MBT zorgt voor een continue doorbloeding is MBT ook aan te raden om na het sporten te dragen. Zo worden afvalstoffen sneller afgevoerd en ontstaat er minder snel kramp. Speciaal model 1997 is hiervoor uitermate geschikt.
  • Groep 3 : Als derde categorie worden de mensen gezien die specifiek MBT dragen om van hun klachten af te komen, ofwel de klachten te laten verminderen. Vooral bij rugpijnklachten, hielspoorklachten, artroseklachten, platvoeten, versleten metatarsalia, afwikkelproblemen, scoliose, houdingsproblemen en koude voeten wordt er gekozen voor schoenen van MBT.

Erkende MBT dealerWij zijn al vele jaren een erkend MBT dealer. Onze enthousiaste en deskundige schoenadviseurs beschikken over de juiste kennis en voorzien je graag van persoonlijk advies. Trüdy Derks, de sales representative van MBT schoenen en sneakers in de Benelux verzorgd regelmatig een trainingsdag, zodat wij up-to-date zijn met de nieuwste ontwikkelingen. Als dealer zijn wij dan ook één van de weinige winkels waar u terecht kunt voor een inlay indien dat nodig is. De voorjaar- en zomercollectie 2018 van MBT bestaat uit nieuwe kleuren en modellen, bijvoorbeeld Jambo, Boston, Nafasi, Rocco, Sini Lux, Kiburi, Sirimi, Ajabu en Kisumu. Bekijk het gehele assortiment online of kom langs in onze winkel. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? Bel ons op het telefoonnummer 071-5422765.