Nieuwe collectie HartjesBeterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Hartjes schoenen collectie 2018Hartjes schoenen beterlopenwinkel Hartjes schoenen beterlopenwinkel

Hartjes schoenen beterlopenwinkel Hartjes schoenen beterlopenwinkel

Hartjes schoenen beterlopenwinkel Hartjes schoenen beterlopenwinkel

Hartjes schoenen beterlopenwinkel Hartjes schoenen beterlopenwinkel

In het oog, in het Hart(jes)In het mooie Oostenrijk maakt Hartjes kwalitatief goede en comfortabele schoenen met als doel om je zonder voetklachten te laten lopen. De schoenen worden gemaakt van plantaardig gelooid leer en voelen heerlijk zacht en comfortabel aan. Alle Hartjes-modellen hebben een uitneembaar voetbed die zijn gemaakt van kurk en leder. Het originele voetbed kun je verwisselen voor jouw eigen steunzool. Waarom Hartjes in de Beterlopenwinkel? Hartjes staat erom bekend dat ze prachtig zachte leersoorten kunnen aanbieden, die perfect passen bij de nieuwe mode voor het voorjaar en de zomer van 2018. Zowel meerdere tinten blauw, als ook pastels en beige. Hartjes is het merk dat jouw hart met deze zomercollectie gaat veroveren.

Pumps, bandschoenen, sandalen en sneakers van HartjesVerleidelijke pumps met een comfortabel hakje van 3,5 cm die je lekker kunt dragen onder een zwierig zomerrokje. Gezellige veterschoenen, die ook wel sneakers worden genoemd, soms voorzien met een handig ritsje, die eigenlijk overal bij gedragen kunnen worden. Voor hoogzomer dagen heeft Hartjes ook nog eens fijne sandalen die uiteraard uitgevoerd zijn met een verwisselbaar voetbed.

AllergieBen je allergisch? Geen probleem met Hartjes Heb je een chroomallergie? In de Hartjescollectie van de Beterlopenwinkel zijn sommige modellen verkrijgbaar die 100% allergievrij zijn. Laat je verrassen en kom langs van maandag t/m vrijdag van 09.30 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag ben je welkom van 09.30 tot 17.00 uur. Er is dagelijks een pedicure aanwezig, maar zij werkt wel op afspraak.

Eigenschappen:  • Uitneembaar voetbed
  • Prachtige kleuren
  • Zachte nubuckleersoorten
  • Modieus en comfortabel
  • Meerdere wijdtematen (G, H en K)
  • Ook in maat 44 voor dames verkrijgbaar

Meer informatie:De Beterlopenwinkel is gelegen aan de Splinterlaan 158 te Leiderdorp. Gemakkelijk bereikbaar vanuit Haarlemmermeer, Leiden, Teylingen, Oegstgeest, Wassenaar en Zoetermeer met gratis parkeerruimte voor de deur voor jouw gemak.