FitFlop nieuwe voorjaar collectie 2018

FitFlop slippers en sandalen 2018FitFlop dames veterschoen 2018

FitFlop


Ja, dat is echt mogelijk want door veel op FitFlops te lopen krijg je strakke billen.

FitFlop voor dit najaar en winter 2017/8 bij de Beterlopenwinkel heeft trendy en comfortabele laarsjes met vacht voor jou in petto voor buiten. De dure Uggs gaan tot het verleden behoren als je eenmaal FitFlop laarsjes heb geprobeerd. In huis draag je prachtige muilen met leren of vilten kap.

FitFlop maakt haar naam waar:
  • ze houden je fit
  • zijn goed voor jouw gezondheid
  • ze zitten verrukkelijk
  • ze zijn ook nog eens hip en trendy

Wat wil je nog meer?

Wat is het geheim van FitFlop? Alleen de echte Fitflops hebben de gepatenteerde microwobbleboard technologie die is gebaseerd op een binnenzool met drie verschillende compartimenten. Deze technologie is ooit door twee Engelse bio-mechanici ontwikkeld en zorgt niet alleen voor een optimale drukverdeling onder de voet als ook voor het opvangen van de schokken tijdens het lopen. Door de ergonomische zool verstevig je de beenspieren tijdens het lopen. De flexibele pasvorm van FitFlop creƫert het gevoel van lopen op blote voeten. Als je jouw voeten goed afrolt (zoals op blote voeten op het strand), heb je een optimale stretch van de voet. Met FitFlop wordt de reactie van de landingsenergie optimaal opgevangen, waardoor de druk en spanning in de onderrug en de belasting van de gewrichten (voet, knie en bekken) verminderen.

Vooral voor mensen die last hebben van hielspoor is FitFlop een aanrader. Door de zachte demping heb je minder last van pijn onder het hielbeen waardoor de klachten langzamerhand gaan verminderen. Voor online FitFlop kijk je op www.beterlopenwebwinkel.nl