Birkenstock voorjaar 2018Birkenstock schoenen beterlopenwinkel Birkenstock schoenen beterlopenwinkel

Birkenstock schoenen beterlopenwinkel Birkenstock schoenen beterlopenwinkel

Birkenstock slippers collectie 2018Birkenstock boottee en veterschoenen voorjaar 2018Birkenstock heren voorjaar 2018Birkenstock muilen pantoffels collectie 2018

Birkenstock = puur natuur en dat voel je !De najaars- en winter collectie 2018 van Birkenstock bij de Beterlopenwinkel bestaat uit trendy booties in prachtige stoere kleuren. Exotische namen zullen je verbazen; Stowe, Bartlett en Pasadena. Sommige boots hebben een rits zodat het aan- en uittrekken wat gemakkelijker gaat. De schoenen, veterboots, laarzen en sneakers van Birkenstock hebben het originele Birkenstock-voetbed (zonder teengrip); uitneembaar en gemaakt van kurk en leder. Geschikt voor uw eigen steunzool.

Natuurlijk zijn ook de vilten en leren muilen (Boston en Amsterdam) met dichte teen, die je lekker warm houden op jouw plavuizen vloer. Ook met het bekende Birkenstock vaste voetbed voor optimale ondersteuning. Je zou ook binnenshuis de Birkenstock slippers met verstelbare banden over de voet (Arizona, Madrid en Florida) kunnen dragen met een wollen sok.

Beterlopenwinkel Leiderdorp is uw adres voor Birkenstock schoenen, slippers, muilen, boots, laarzen en sneakers voor dames en heren.

Onze winkel is gelegen aan de Splinterlaan 158 te Leiderdorp. Gemakkelijk bereikbaar vanuit Leiden, Oegstgeest, Noordwijk, Voorhout, Voorschoten en Zoetermeer.

Meer informatie over het merk Birkenstock vindt u opBirkenstock.com

x