Vacature

Functieomschrijving

Leerling Register podoloog

Wie zijn wij?

Podozorg van Zijp is een echt familiebedrijf dat zich al meer dan 25 jaar bezig houdt met voeten, schoenen en het aanmeten van steunzolen.

Wim van Zijp is ruim 25 jaar geleden begonnen als podoloog op diverse locaties in de regio. Toen de vraag naar zijn expertise bleef groeien is zoon Mark van Zijp gaan helpen en is hij al snel ook de opleiding Podologie gaan volgen. Als twee gediplomeerde podologen zijn zij de praktijk aan de Spinterlaan in Leiderdorp begonnen. Samen met collega Audrey Berbee vormen zij inmiddels al enkele jaren een kundig en stabiel team van gediplomeerde register podologen die hun gevarieerde klantenkring vakkundig en met veel passie helpen bij diverse voetproblemen.

Wij zijn aangesloten bij Podozorg Nederland. Podozorg van Zijp is een begrip in de regio, mede dankzij de intensieve samenwerking met de BeterLopenwinkel, direct naast de praktijk.

Wie ben jij?

Door de blijvende groei aan klanten zoeken wij een extra collega die samen met ons verder wil werken aan het blijven verbeteren van voetzorg aan onze klanten en het groeien van de praktijk.

Wij zoeken een leerling register podoloog.

Ben jij geïnteresseerd in podologie, voeten, of heb je zelfs al enige ervaring in de voetenwereld? Ben je bereid je in te zetten Dan is een werkplek in onze praktijk wellicht iets voor jou.

Je bent geschikt voor deze vacature als je:

· Beschikt over een HBO denkniveau

· Een goed empathisch vermogen hebt en klantvriendelijk kunt handelen

· Een analytisch vermogen hebt

· Over sterke communicatieve vaardigheden beschikt

· Goed kunt luisteren

· Oplossingsgericht denkt

· Leergierig bent en je wilt blijven ontwikkelen

· Proactief, innovatief en resultaat gedreven bent

· Goed kan samenwerken met zowel collega podologen als externe medisch specialisten waarmee soms aan een multidisciplinaire casus wordt gewerkt.

 

Wat bieden wij?

Onze praktijk is een leerzame werkplek waar we je graag de ruimte geven je te ontwikkelen en waar we als team samenwerken aan kwalitatief goede voetzorg. Wij bieden je de ruimte om ervaring op te doen bij alle drie de podologen in ons team én om de opleiding tot podoloog te volgen die wij zullen financieren.

De diverse werkzaamheden binnen deze functie maken dat jouw werkdag altijd interessant blijft. Het uitvoeren van onderzoeken, zelf maken van steunzolen en ondersteunende administratieve werkzaamheden wisselen zich elke dag af. Hierdoor zijn jouw werkdagen goed gevuld.

Tijdens de onderzoeken maken wij gebruik van diverse professionele opname apparatuur en werken wij met echografie. Hierdoor kan het onderzoek zo uitgebreid mogelijk worden uitgevoerd waardoor wij een hoge kwaliteit zorg kunnen verlenen. Ook beschikt onze praktijk over een eigen Werkplaats waar wij steunzolen vervaardigen of schoenaanpassingen uitvoeren. Dit biedt ons de mogelijkheid echt maatwerk te leveren aan onze klanten.

De openingstijden van de praktijk zijn of van 8:00 uur tot 17:00 uur of van 7:00 uur tot 15:30 uur

Ben je enthousiast geworden of heb je vragen?
Dan horen wij graag van je.

Neem contact op met Mark van Zijp via telefoonnummers 071- 523 84 68 of 06-42550343

Of kijk op de website om ons nog beter te leren kennen. www.podologievanzijp.nl

Soort dienstverband: Uitzicht op vast, Betaalde opleiding / bbl

Werklocatie: Fysiek