Think! Boottees

Think! Casual

Think! DressedSandalenThink! schoenenDe Think! Voorjaars- en zomercollectie 2017 wordt op milieuvriendelijke en verantwoorde wijze gemaakt in Oostenrijk. Think! combineert loopcomfort met een moderne uitstraling voor elke gelegenheid. Er is altijd een bijzondere touch aan de schoenen en de materiaalkeuze is kleurrijk en bijzonder te noemen. Veel “luide” combinaties in meerdere kleuren, waarmee u vele combinaties kunt maken. De wijd vallende rokken en broeken van het zomerbeeld van 2017 passen hier perfect bij.

De schoenencollectie bestaat uit elegante sandalen, sneakers, slippers, bandschoenen voor dames. Ook aan de heren wordt aandacht besteed met bijzonder belijning van de veterbooties (al dan niet met ritsje) en veterschoenen.

Think! gebruikt voor de productie van schoenen uitsluitend leder dat geverfd is met plantaardige kleurstoffen. Think! biedt ook natuurlijk gelooid leder welke gegarandeerd chroomarm is. De schoenen zijn voorzien van een verwisselbaar anatomisch voetbed en goed geschikt voor uw eigen steunzool.

Kom eens langs aan de Splinterlaan 158 te Leiderdorp. Gemakkelijk bereikbaar vanuit Alphen aan de Rijn, Leiden, Teylingen, Noordwijk, Oegstgeest, Wassenaar, Voorschoten en Zoetermeer.

Koopt u liever online? Bezoek onze webshop:
Think!