Hartjes schoenen collectie 2017Hartjes schoenen beterlopenwinkel Hartjes schoenen beterlopenwinkel

Hartjes schoenen beterlopenwinkel Hartjes schoenen beterlopenwinkel

Hartjes schoenen beterlopenwinkel Hartjes schoenen beterlopenwinkel

Hartjes schoenen beterlopenwinkel Hartjes schoenen beterlopenwinkel

Uit het oog, uit het Hartje(s)In het mooie Oostenrijk maakt Hartjes kwalitatief goede en comfortabele schoenen met als doel om je zonder voetklachten te laten lopen. De schoenen worden gemaakt van plantaardig gelooid leer en voelen heerlijk zacht en comfortabel aan. Alle Hartjes-modellen hebben een uitneembaar voetbed die zijn gemaakt van kurk en leder. Het originele voetbed kun je verwisselen voor jouw eigen steunzool.

Waarom Hartjes in de Beterlopenwinkel? Hartjes staat erom bekend dat ze prachtig mooie blauwe leersoorten kunnen aanbieden, die perfect passen bij de nieuwe mode voor de herfst en winter van 2017. Zowel donkerblauw, als zacht oceaanblauw en je wordt er helemaal verliefd op, wat ik je brom. Hartjes veroverd jouw hart door deze najaarscollectie die bestaat uit pumps met een hakje van 3,5 cm, veterschoenen al dan niet gecompleteerd door een handig ritsje, kuitlaarsjes met rits en veterbooties op een comfortabele hakhoogte.

Ben je allergisch? Geen probleem met Hartjes Heb je een chroomallergie? In de Hartjescollectie van de Beterlopenwinkel zijn sommige modellen verkrijgbaar die 100% allergievrij zijn. Laat je verrassen en kom langs van maandag t/m vrijdag van 09.30 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag ben je welkom van 09.30 tot 17.00 uur. Er is dagelijks een pedicure aanwezig, maar zij werkt wel op afspraak.

  • Eigenschappen:
  • Uitneembaar voetbed
  • Prachtige kleuren
  • Zachte nubuckleersoorten
  • Modieus en comfortabel

Meer informatie: De Beterlopenwinkel is gelegen aan de Splinterlaan 158 te Leiderdorp. Gemakkelijk bereikbaar vanuit Haarlemmermeer, Leiden, Teylingen, Oegstgeest, Wassenaar en Zoetermeer met gratis parkeerruimte voor de deur voor jouw gemak.