Hartjes schoenen collectie 2017Hartjes schoenen beterlopenwinkel Hartjes schoenen beterlopenwinkel

Hartjes schoenen beterlopenwinkel Hartjes schoenen beterlopenwinkel

Hartjes schoenen beterlopenwinkel Hartjes schoenen beterlopenwinkel

Hartjes schoenen beterlopenwinkel Hartjes schoenen beterlopenwinkel

HartjesIn het mooie Oostenrijk maakt Hartjes kwalitatief goede en comfortabele schoenen met als doel om u zonder voetklachten te laten lopen. De schoenen van de voorjaarscollectie 2017 bestaat uit pumps, veterschoenen, sneakers en sandalen. De schoenen worden gemaakt van plantaardig gelooid leder en voelen heerlijk zacht en comfortabel aan. Alle Hartjes-modellen hebben een uitneembaar voetbed die zijn gemaakt van kurk en leder. Het originele voetbed kan u verwisselen voor uw eigen steunzool.

Hartjes staat erom bekend dat ze prachtig mooie blauwe leersoorten kunnen aanbieden, die perfect passen bij de nieuwe voorjaarsmode. Zowel donkerblauw, als zacht oceaanblauw en u wordt er helemaal verliefd op, dat verzekeren wij u.

Heeft u een chroomallergie? In de Hartjescollectie van de Beterlopenwinkel zijn sommige modellen verkrijgbaar die 100% allergievrij zijn. Onze winkel is gelegen aan de Splinterlaan 158 te Leiderdorp. Gemakkelijk bereikbaar vanuit Haarlemmermeer, Leiden, Teylingen, Oegstgeest, Wassenaar en Zoetermeer. Koopt u liever online?