Birkenstock najaar 2017Birkenstock schoenen beterlopenwinkel Birkenstock schoenen beterlopenwinkel

Birkenstock schoenen beterlopenwinkel Birkenstock schoenen beterlopenwinkel

Birkenstock slippers collectie 2017Birkenstock boottee en veterschoenen Najaar 2017Birkenstock heren Najaar 2017Birkenstock muilen pantoffels collectie 2017

BirkenstockDe collectie voor het voorjaar 2017 van Birkenstock bij de Beterlopenwinkel bestaat uit trendy slippers in prachtige pastel kleuren met een metallic slangenprintje. U treft niet alleen de Gizeh of Mayari teenslippers aan, echter ook een ruime sortering slippers met verstelbare banden over de voet (Arizona en Florida). U kunt ze ook in huis dragen of tijdens een frissere zomeravond met een sokje. De sneakers, zoals de Arran en Cincinnati zijn er in zowel leer als in canvas in de modekleuren waarbij rood, wit en blauw de boventoon voeren.

De zomerschoenen van Birkenstock hebben het originele Birkenstock-voetbed (zonder teengrip); uitneembaar en gemaakt van kurk en leder. Geschikt voor uw eigen steunzool.

Beterlopenwinkel Leiderdorp is uw adres voor Birkenstock schoenen, slippers, muiilen en sneakers voor dames en heren.

Onze winkel is gelegen aan de Splinterlaan 158 te Leiderdorp. Gemakkelijk bereikbaar vanuit Leiden, Oegstgeest, Noordwijk, Voorhout, Voorschoten en Zoetermeer.

Koopt u liever online? Bezoek onze webshop:

Meer informatie over het merk Birkenstock vindt u opBirkenstock.com

x